2015. október 13., kedd

Újratöltve a második fordulóra

Feltöltés közben :)
Csapatunk az elmúlt három hétben mindennap valamiféleképpen az Online Demokrácia Activity első fordulós pályamunkái elkészítésén dolgozott. :)
Először is elkészítettük a logónkat ami nem kis fejtörést okozott , hiszen számtalan jobbnál jobb ötletből egyet kellett kiválasztanunk majd gondosan megszerkesztenünk. Logónk elkészítése után vígan nekiálltunk a bemutatkozó filmünk forgatásaihoz is. Nagyon sok élménnyel gazdagodtunk a forgatások során. Csapatunk együttműködő, kooperatív volt már a kezdetektől fogva, de a forgatások alatt még jobban összekovácsolódtunk és ezt nagyon szépen köszönjük az O:DA-nak!
A kis videónk forgatásai után neki láttunk az esszé megírásához is. Az elején kicsit nehezebben kezdtünk bele, (ahogy már korábbi blogbejegyzésünkben említettük)de a végén annyira belejöttünk, hogy vissza kellett fognunk  magunkat nehogy a megadottnál többet írjunk. :) Miután mindennel elkészültünk, fel is töltöttük pályamunkáinkat, így a hétvégén kipihenhettük magunkat, hogy most a második fordulónak újult erővel vágjunk neki ! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése